Digital marknadsföring från Norrland

MENY

Peter Wälås
Wiktor Hansson

hemsida

Vi bygger en hemsida du kan vara stolt över.

Vi bygger hemsidor till företag

Grunden till din närvaro på nätet är till mångt och mycket en hemsida. Utifrån din målgrupp så hjälper vi dig skapa en butik som är öppen dygnet runt, året om. En hemsida du kan vara stolt över.

Busenkelt och utan krusiduller.

Kom igång med din hemsida

Allt börjar med ett domän, ja alltså det du skriver in i webbläsaren för att komma till hemsidan du vill besöka. Ett domännamn kan man skaffa hos ett webbhotell förutsatt att det inte redan är taget. Vi kan hjälpa till och guida er i valet av webbhotell, eller så  parkerar ni det hos oss. 

WEBBHOTELL

Domän och webbhotell

WORDPRESS

Verktyget vi bygger hemsidorna i

Hemsidor där nästan allt är möjligt

2023 firar wordpress 20 år och är idag ett av världens vanligaste verktyg för att bygga och underhålla hemsidor. Det är skalbart med nästintill obegränsade utvecklingsmöjligheter. Vi bygger och vidareutvecklar nästan allt vi gör i wordpress.

Hemsidor där nästan allt är möjligt

2023 firar wordpress 20 år och är idag ett av världens vanligaste verktyg för att bygga och underhålla hemsidor. Det är skalbart med nästintill obegränsade utvecklingsmöjligheter. Vi bygger och vidareutvecklar nästan allt vi gör i wordpress.

WORDPRESS

Verktyget vi bygger hemsidorna i

Support så att du kan fokusera på annat

Funktioner och annat behöver uppdateras och underhållas för att inte sluta fungera. Ibland sköts detta per automatik och ibland inte. Skulle något gå ned och sluta fungera så erbjuder vi både löpande manuella och automatiska uppdateringar utifrån ert behov och kostym. Vi fixar även uppdateringar kring det visuella på hemsidan, så att bild och text ändras.

UNDERHÅLL

Vi uppdaterar och fixar

Referenser

Några hemsidor vi producerat

Vanliga frågor om hemsidor

Hur går det till att köpa en hemsida?

Vi bokar in ett möte, fysiskt eller digitalt där vi ser över era behov och önskemål med hemsidan. Vi tar sedan fram ett designförslag med innehåll till hemsidan som vi sedan arbetar fram tills ni är nöjda. När ni godkänt design och innehåll så publicerar vi sedan hemsidan. Antingen på ert befintliga webbhotell eller via våra samarbetspartners.

Kan ni ta över vår befintliga hemsida och sköta om den?

Ja, om ni har en hemsida byggd i wordpress så kan vi mest troligt hjälpa till. Är du osäker på vad din hemsida är gjord i så kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Hjälper ni till med webbhotell och domännamn?

Ja, vi erbjuder själva ingen hosting men vi samarbetar med företag som hanterar hosting och domäner för att det skall bli en så smidig och enkel hantering för dig som möjligt. Har ni idag egen hosting eller dyligt så hjälper vi till att hantera detta ifall det behövs.

Kan jag själv göra ändringar på hemsidorna som ni bygger?

Givetvis kan ni själva göra ändringar på er hemsida. Vi skapar upp en egen användare till er så att ni kan uppdatera innehållet på hemsidan själv.

Vad kostar en hemsida?

Lite som att fråga en takläggare vad det kostar med ett takbyte utan att upplysa vilket material, stomme och annat som finns. Använder vi wordpress egna teman så är det mesta redan på plats. Kan du dessutom bistå med bild, text och annat innehåll så löser vi resten. Vi lämnar alltid ett prisförslag du behöver godkänna innan vi börjar.

Sätt staven i backen och låt oss sätta igång

Se det som en trestegsraket. Webb + SEO + Google ads 

Kontakta oss

Namn
E-post
Meddelande
Skicka
Kom igång
Stäng
Steg 1
Kontakt
Vi kan inte telepati men mycket annat. Allt börjar med en första kontakt och här kikar vi på vad ni har för behov.
Steg 2
Lösning
När behovet är utkristalliserat börjar vi jobba. Med regelbundna kontakter ryggar vi varandra genom hela processen.
Steg 3
Uppföljning
Vi mäter vad vi gör och vad vi kan optimera. En organisk process som aldrig slutar.
Blank Form (#3)
Meny
Kom igång
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram