Digital marknadsföring från Norrland

MENY

Peter Wälås
Wiktor Hansson

Om andörja

Vi tror att relationer bygger på ett förtroende, inte på ett organisationsnummer.

Ur spår - inte urspårad

I Norrland hittar du andörja. Här hittar ni även Peter och Wiktor, några av personerna bakom andörja. Själva namnet och begreppet flirtar med det gamla Norrland och betyder "ur spår" på norrländska. Vi ville ha ett namn med lokal anknytning och för oss betyder andörja att det ska vara enkelt och pålitligt. Tillsammans med några eldsjälar och med ett gäng samarbeten hjälper vi företag i det digitala skidspåret. Häng med du också!

He de borti andörja - ur spår!

DET HÄR ÄR VI

ENGAGERADE

Vi brukar gå till vad vi själva uppskattar när det kommer till affärer och relationer och i de allra flesta fall är det engagemanget som brukar skilja agnarna från vetet. Vi uppskattas för vårt engagemang och resultat och gillar att komma med idéer och lösningar på saker som går att göra annorlunda - allt med dig i förarsätet.

PERSONLIGA

Vi är en liten skara medarbetare där du som företag ofta har kontakt med samma projektledare, Peter och Wiktor. Tillsammans med några eldsjälar och genom byråsamarbeten hjälper vi företag, stora som små, med digitala marknadskanaler. Vi jobbar med skalbara produkter som går att anpassa efter behov och budget - allt med en personlig kontakt.

Norr om Dalälven hittar du Peter och Wiktor. Två individer som varken gillar skidåkning eller kyla men som brinner för företagande och kundvård.

Kontakta oss

Peter Wälås

Bollnäs

Wiktor Hansson

Skelefteå

Peter Wälås

Bollnäs

Wiktor Hansson

Umeå

Sätt staven i backen och låt oss sätta igång

Se det som en trestegsraket. Webb + SEO + Google ads 

Christer Wiklund

på Hälsinglands Allmogegolv AB från Alfta

"För en tid sedan tog vi hjälp av Andörja som hjälpt oss med en del annonsering på Google men framförallt en ny fräsch hemsida. Hemsidan genererar bra med nya kunder till oss och vi har sedan vi tog hjälp av Andörja mer än fördubblat vår omsättning."
 • "För en tid sedan tog vi hjälp av Andörja som hjälpt oss med en del annonsering på Google men framförallt en ny fräsch hemsida. Hemsidan genererar bra med nya kunder till oss och vi har sedan vi tog hjälp av Andörja mer än fördubblat vår omsättning."

  Christer Wiklund

  Hälsinglands Allmogegolv AB

 • Vi har de senaste 2 åren samarbetat med Wiktor och Andörja med utveckling av Google ADS och SEO. Samarbetet har varit både roligt och högt i tak, vilket jag har uppskattat. Lars Spapartsnordic

  Lars Marklund

  SpaParts Nordic AB

 • Jag har anlitat Peter på Andörja sedan de startade. De är väldigt kunniga och bra att göra med.
  Vårt företag har verkligen fått ett lyft gällande förfrågningar och jobb och jag är helt säker på att Andörjas hjälp med google annosering mm har gjort stor skillnad.

  Stefan Forsman

  SF Rör & Värme Ab

 • Kan gott rekommendera Andörja. Har haft deras hjälp i många år nu och gillar att de håller god kontakt via telefon än bara mail samt att de hjälper mig med hur min firma kan bli bättre. En sevice som är sällsynt.

  Linus Örström

  Slottskogen Mark & Miljö

Kontakta oss

Namn
E-post
Meddelande
Skicka
Kom igång
Stäng
Steg 1
Kontakt
Vi kan inte telepati men mycket annat. Allt börjar med en första kontakt och här kikar vi på vad ni har för behov.
Steg 2
Lösning
När behovet är utkristalliserat börjar vi jobba. Med regelbundna kontakter ryggar vi varandra genom hela processen.
Steg 3
Uppföljning
Vi mäter vad vi gör och vad vi kan optimera. En organisk process som aldrig slutar.
Blank Form (#3)
Meny
Kom igång
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram